Kezdőlap
Tevékenység
Aktualitások
Elérhetőségünk
Aktualitások

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40/200-617
Web: www.magzrt.hu
E-mail: info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: www.nfu.hu,
Közreműködő Szervezet: www.magzrt.hu,

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kúttechnológiai korszerűsítés a Benzol 90 Kft. bélapátfalvai és tarnamérai telepein.

A "Benzol 90" Kft fő tevékenységének, a gépjárműüzemanyag-kiskereskedelemnek a minőség javítását kívánja megvalósítani telephelyein.

A szolgáltatás minőségének javítása, a vásárlók kiszolgálásának eszközéül szolgáló kútoszlopok beszerzésével, korunk igényeknek is megfelelő korszerű, tiszta vásárló környezet kialakításával jön létre. A jelenleg üzemelő kútoszlopok több millió liter üzemanyagot mértek ki,a nagy igénybevétel miatt gyakori karbantartást igényelnek, ami miatt a kiszolgálás csökkentett kapacitással lehetséges. A berendezések elhasználódása, működés közben az üzemanyag csöpögését, esetenként folyását eredményezi, ezért a vásárlótér tisztántartása folyamatos prbléma és feladat, a kiszolgálás így kellemetlenséget jelenthet a vásárlónak. Ezt felkészült személyzetünk igyekszik kivédeni, a színvonalas, gyors kiszolgálással.

A kútoszlopainkat az egyik vezető márkára a Tokheim által gyártott eszközökre kívánjuk cserélni. Problémás, így további fejlesztendő terület az üzemanyag tartályokban betárolt üzemanyag mennyiségének pontos, naprakész mérése. Jelenleg manuálisan mérőlécekkel mérjk az üzemanyag szintjét. A vezetőség számára elengedhetetlen a pontos információ, a készlet fogyásáról és az eladott üzemanyag mennyiségéről, a vállalkozás hatékony működése érdekében. A pontos és folyamatos információ biztosítására a tárolótartályokat OPW Petrowend SiteSentinel2 típusú tartályszintmérő rendszerrel kívánuk felszerelni. A biztonság fejlesztése érdekében digitális videó rögzítőrendszer kerül beszerzésre, valamint a szolgáltatási kör bővítése érdekében mosó és porszívó berendezés beszerzése fog megtörténni a projekten belül. Beszerzésre kerül továbbá bankjegy és bankkártya elfogadó terminál ami lehetővé teszi akár a kezelő nélküli működést is. A beruházásnak része egy, a jelenlegi adórendszernek megfelelő kasszarendszer beszerzése is.

A projekt által a Kft. töltőállomásának versenyképessége jelentősen javul, a nagy üzemanyag forgalmazó hazai és külföldi hálózatokkal szemben, mivel a vásárlótér moderné, a kiszolgálás tisztává, gyorsabbá és pontosabbá válik, valamint további szolgáltatásokat biztosíthatunk vásárlóinknak.

© 2010 Benzol '90 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.